Dogodek
Prijava

Spoznavni plesni tečaj za samske< nazaj

Lokacija:Kulturni dom Kamnica
Čas:četrtek,
30. januar 2020
ob 19:00
Starost:
M
18 - 99
Ž
18 - 99
prosta mesta
prosta mesta
Cena:80,00 €

Opis dogodka

Želite zaplesati pa nimate soplesalca oziroma soplesalke?

Pridružite se nam na spoznavnem plesnem tečaju, ki ga za vas organiziramo v sodelovanju s plesno šolo Salsero. Plesali bomo standardne, latinskoameriške in swing plese.
Plesni tečaj je primeren za vse, ki nimate predhodnega plesnega znanja in se želite naučiti plesnih korakov, in za vse, ki želite svoje plesno znanje obnoviti in nadgraditi.
Pridružite se raznoliki družabni skupini posameznikov in posameznic, ki se želijo ob plesu zabavati in družiti, ali spoznati sorodno dušo, s katero bosta zaplesala v skupno prihodnost. Druženje ob plesu je odličen način za spoznavanje novih ljudi.

 

Vsebina tečaja

Ob zabavi in druženju se boste na plesnih vajah naučili standardne in latinskoameriške plese, kot so blues, angleški valček, tango, fokstrot, swing, jive, cha cha cha, rumba … Pod vodstvom strokovno usposobljenih plesnih učiteljev boste ob poučevanju plesa deležni še družabnega razpoloženja, dobre volje ter sproščenega in veselega vzdušja.

Pridite in se pridružite plesni skupini. Spoznali boste podobne in enako misleče plesne partnerje, ki so se z enakimi željami in cilji pridružili plesnemu tečaju. Tako se boste tudi vi počutili prijetno in sproščeno.

Plesni tečaj za samske ponuja poleg učenja plesnih korakov še druženje in zabavo v sproščenem okolju, kjer se lahko v varnem okolju učite in preizkušate nove korake. Hkrati boste pridobili na samozavesti, sproščenosti in zaupanju v vaše plesno znanje in ob morebitnem povabilu na ples ne boste več v zadregi.

Plesni tečaji so primerni in idealni za ljudi, ki si želijo kar najbolje izkoristiti svoj čas, spoznati partnerja in združiti prijetno s koristnim.

Ples kot rekreacija nam omogoča, da smo bolj vitalni, zdravi in samozavestni. Naj ples postane vaš nov hobi, ki lahko izboljša vaš partnerski odnos in posledično vaše življenje. Veliko parov si je s plesom pomagalo obogatiti medsebojne odnose. Naj se to zgodi tudi vam.


Pogosta vprašanja in odgovori

1. Komu je primeren plesni tečaj
Plesni tečaji so primerni za vse, tudi za tiste, ki nimajo predhodnega plesnega znanja in se želijo naučiti novih plesnih korakov ali svoje plesno znanje obnoviti in nadgraditi.

2. Ali lahko spoznam na plesnem tečaju svojega partnerja?
Vse možnosti za to so vam odprte. Plesni tečaj je namenjen plesu in je hkrati odličen način za spontano spoznavanje novih ljudi. Nikoli ne veš, na katerem koraku ti bo pot prekrižala sorodna duša.

3. Ali imate tudi nadaljevalne tečaje?
Spoznavni plesni tečaji za samske so vedno na nivoju prve stopnje, kjer spoznate in pridobite osnove za nadaljevalni tečaj. Nadaljevalni tečaji pa so namenjeni že plesnim parom. Seveda, če boste med udeleženci spoznali nekoga s primernim plesnim predznanjem, se lahko posvetujete s plesnim učiteljem za drugo stopnjo.

4. Ali vrnete denar, če prekinem s tečajem?
Če vam ne zagotovimo soplesalca do tretje vaje, vam bomo vrnili sorazmerni delež vpisnine v obliki dobro imetja, ki ga lahko koristite za naslednje dogodke. Denar vam povrnemo samo v primeru, da ne izpolnimo naše obveznosti glede izvedbe plesnega tečaja. Zaradi odsotnosti, bolezni, poškodb, nezadovoljstvom soplesalca, vam ne vračamo denarja. Z vašo prekinitvijo imamo stroške z iskanjem nadomestnega plesalca, ki bo zapolnil vaš prostor.

5. Ali mi zagotovite plesnega partnerja?
Če je le mogoče se potrudimo narediti plesne pare, je pa to odvisno od samega razmerja prijavljenih. Kljub morebitnemu nesorazmerju prijavljenih, boste vsi plesali, saj se pleše v krožnih intervalih vsak z vsakim.

6. Ali bo moj plesni partner kompatibilen z mojo višino in starostjo?
Vse je odvisno od prijavljenih tečajnikov. Vsak si lahko med prijavljenimi izbere svojega soplesalca/ko. Tudi, če ti kriteriji niso izpolnjeni, ni nič hudega, saj pri plesu višina in starost nista tako pomembna, kot to, da se s soplesalcem/ko ujameta.

7. Kako se obleči in obuti za plesni tečaj?
Ples ni samo družabni dogodek, je tudi rekreacija. Zato imej udobna oblačila in ne pretesna. Glede obutve pa tudi nekaj udobnega, da te ne ožuli. Športna obutev z gumijastimi podplati ni primerna.

8. Ali mi bodo soplesalci ustrezali?
Na tečaju bo približno 10 parov medsebojno plesalo v krožnih intervalih. Z enimi se boste bolje ujeli, kot z drugimi. Po nekaj vajah si boste lahko izbrali stalne soplesalce.

O plesni šoli Salsero

Vodja plesne šole Salsero je Dejan Kolenc, priznani trener športnega plesa, plesni vaditelj in učitelj z licenco Plesne zveze Slovenije in Fakultete za šport iz Ljubljane in dolgoletnimi izkušnjami s poučevanjem družabnih plesov odraslih.

Glavno vodilo Plesne šole Salsero so: strokovna usposobljenost, prijaznost, sistematika pri poučevanju, družabnost, dobra volja ter sproščeno in veselo vzdušje na plesnih vajah.

Info: www.salsero.si

Plesni tečaj se odvija osem zaporednih tednov (8 vaj) po 90 minut.
Za izvedbo plesnega tečaja mora biti prijavljenih najmanj 16 udeležencev.

Se vidimo na plesnem tečaju!
Ekipa MojPartner.si

Lokacija: Kulturni dom Kamnica

Če prihajate iz smeri Maribora, se peljite po Vrbanski cesti v smeri Kamnice, mimo konjeniškega kluba. Kulturni dom se nahaja v centru Kamnice.

V Kulturnem domu Kamnica je na voljo Art kavarna kjer se boste lahko med pavzo in po tečaju okrepčali in družili.

Pred Kulturnim domom Kamnica in v bližnji okolici so na voljo brezplačna parkirišča.

Se želite udeležiti dogodka in potrebujete dodatne informacije?

Pokličite 041 422 050  (v delovnem času).

Se vidimo na plesnem tečaju!

Ekipa MojPartner.si

Naslov: Vrbanska cesta 97, Kamnica