Dogodki za samske
Prijava

Za naše člane organiziramo različne tematske družabne dogodke, ki pokrivajo različne priložnosti in spektre druženja za samske za različne starostne skupine po celi Sloveniji: od hitrih zmenkov, druženje ob plesu, izlete in potovanja, kjer lahko spoznate sebi primerne osebe, se družite in zabavate. Družabni dogodki so zanimiva izkušnja za vse udeležence. Povsem mogoče je, da boste prav med našimi dogodki našli svojo sorodno dušo.

Za uspešnejše navezovanje stikov in boljšo komunikacijo smo vam pripravili tudi praktične in koristne tematske seminarje in delavnice na temo ustvarjanja odnosov.

Hitri zmenki

Značilnost hitrih zmenkov je, da gre za spontano in sproščeno druženje.

Hitri zmenki na urniku


Pokušina vin

To je prijetno večerno, lahko tudi pohodniško ali izletniško druženje, kjer v primernem okolju ob degustaciji pijač in pogostitvi mesnih in brezmesnih hišnih specialitet spoznavate nove ljudi.

Pokušina vin na urniku

  
Plesni zmenki

Tečaj je primeren za vse tudi za tiste, ki radi plešejo ali pa bi se radi naučili novih plesnih korakov oziroma svoje plesno znanje obnoviti in nagraditi.

Plesni zmenki na urniku

 
Zabava za samske

 Zabava za samske je odličen način za druženje in spoznavanje večjega števila samskih ljudi ob simpatičnih spoznavnih igrah, glasbi, plesu, pijači ter občasnih hitrih zmenkih.

Zabave za samske na urniku


Ekskluzivni večer

Posebnost tega dogodka je, da ob prijavi izpolnite vprašalnik, v katerem opredelite želene karakteristike ostalih udeležencev nasprotnega spola.

Ekskluzivni večeri na urniku


Večerja in flirt

Večerja in flirt so selektivni družabni dogodki z elementi hitrih zmenkov, na katerem boste ob romantični večerji spoznali vse soudeležence dogodka.

Večerja in flirt na urniku


Gril & Piknik

Gril pikniki se organizirajo v naravi in so prava priložnost, da preživite čudovit dan v zanimivi družbi in si ustvarite nov krog znancev in prijateljev.

Gril in piknik na urniku


Izleti za samske

Spoznavni celodnevni izleti vam nudijo odlične možnosti spoznavanja in navezovanja stikov oseb s podobnimi interesi ob različnih popotniških dogodivščinah.

Izleti za samske na urniku


Delavnice in seminarji

Delavnice in seminarji z različnimi temami in aktivnostmi, kot so priprava na zmenek, komunikacija na zmenku, ustvarjanje prvega dobrega vtisa, spoznavanje različnih uspešnih tehnik spogledovanja, navezovanja stikov in še več.

Delavnice in seminarji na urniku
Preverite kateri prihajajoči dogodki se odvijajo v vaši bližini Preberite več o spoznavnik dogodkih

 

Coaching >