Vtisi udeležencev
Prijava

Vtisi udeležencev

Prikazi na stran:

Seminar

Ekonomist, 44

Pozdravljen g. Jože,
hvala vam pa, da ste me z odlično predstavitvijo pripravili na prvi zmenek in mi dali veliko namigov, ki mi zelo koristijo tudi na drugih področjih.
Zelo se veselim nadaljnjega sodelovanja z vami.
Lep pozdrav od nasmejane Sonje

Podjetnik, 61

Pozdravljena gospa Mojca in gospod Jože,
spoznala sva se v poznih letih in vstopila v skupno razmerje vsak s svojo prtljago. Kljub temu bodo kmalu minila 3 leta odkar ste naju spoznali. Nekateri pravijo, da sva rojena drug za drugega. Drugi zopet, da sva dovolj redko skupaj. In zato najino razmerje še vedno traja.
Da sva se spoznala gre zahvala vama, Mojca in Jože, nikakor ni dovolj napisati, da sta svoje delo v agenciji opravila dobro in profesionalno, ker oba v svoje delo vložita veliko več.
Delo v agenciji za vaju ni samo delo, je poslanstvo. In oba vama bova večno hvaležna.
Josip in Alenka

Srečen par, 61

Draga Mojca in Jože,
Hawthorne N. je rekel, da je sreča kot metulj, ki ga ne moreš uloviti; če pa mirno obsediš, lahko sede nate. Iz srca bi se vama rada zahvalila, ker sta nama omogočila spoznavni dan, na katerem se je tudi naju dotaknil metulj sreče. Vesela sva, ker se znotraj najinega ognjišča počuti zelo domače in naju spremlja na najini poti. Želiva vama še veliko srečnih parov, kot sva sama.
Lidija in Matjaž

Tehnolog, 47

Lep pozdrav gospod Jože!
V štiriurnem pogovoru sem izvedel marsikaj o zapeljevanju in tehniki glede osvajanja žensk. Videl in slišal sem že ogromno stvari in prebral na spletu, ampak, da ti pa tako nazorno in podrobno obrazloži " mojster" zapeljevanja pa si sploh nisem predstavljal. Če besedo postavimo drugače ima čisto drugačen pomen od prej povedane ali izrečene besede.
Lep pozdrav, Boris

 
Hitri zmenki v Mariboru 45 do 56 let
8. 12. 2021
Maribor
 
Hitri zmenki v Mariboru 56 do 67
9. 12. 2021
Maribor
 
Delavnica - Uspešni na zmenku
10. 12. 2021
Maribor
 
Delavnica - Kemija na prvem zmenku
16. 12. 2021
Maribor
 
Hitri zmenki v Mariboru 25 do 45 let
17. 12. 2021
Maribor

Spletna partnerska agencija

 

 

Diskretnost

Pokazatelj ujemanja

Ciljno iskanje partnerja