Vtisi udeležencev
Prijava

Vtisi udeležencev

Prikazi na stran:

Seminar

Ing. strojništva, 37

Zahvala g. Jožetu.
Kot mnogi drugi, sem tudi jaz v življenju naredil kar nekaj življenjskih napak. Ena izmed njih je bila gotovo ta, da nisem poslušal g. Jožeta pred cca. 10 leti, ko mi je svetoval program »osebnega trenerja«. Takrat se nisem odločil zanj, vendar pa sem ga na svojo srečo poslušal pred kratkim in sem sprejel njegovo pomoč. Sprva sem bil pesimist. Razmišljal sem, kaj pa on ve o ženskah, kar jaz ne vem. To je brez veze itd... A že kmalu sem opazil, da je njegova pomoč zlata vredna, saj sem z lahkoto navezoval stike z ženskami, jih bolje razumel, se jim približal, opazil njihove namige... Nekoč sem mislil, saj ni nobene »ta prave« v moji okolici, sedaj sem vedno znova pozitivno presenečen, koliko »ta pravih« punc je vsakdan okoli mene :).
Še enkrat hvala mojemu prijatelju Jožetu za vso pomoč. Andrej

Ekonomist, 44

Pozdravljen g. Jože,
hvala vam pa, da ste me z odlično predstavitvijo pripravili na prvi zmenek in mi dali veliko namigov, ki mi zelo koristijo tudi na drugih področjih.
Zelo se veselim nadaljnjega sodelovanja z vami.
Lep pozdrav od nasmejane Sonje

Podjetnik, 61

Pozdravljena gospa Mojca in gospod Jože,
spoznala sva se v poznih letih in vstopila v skupno razmerje vsak s svojo prtljago. Kljub temu bodo kmalu minila 3 leta odkar ste naju spoznali. Nekateri pravijo, da sva rojena drug za drugega. Drugi zopet, da sva dovolj redko skupaj. In zato najino razmerje še vedno traja.
Da sva se spoznala gre zahvala vama, Mojca in Jože, nikakor ni dovolj napisati, da sta svoje delo v agenciji opravila dobro in profesionalno, ker oba v svoje delo vložita veliko več.
Delo v agenciji za vaju ni samo delo, je poslanstvo. In oba vama bova večno hvaležna.
Josip in Alenka

Srečen par, 61

Draga Mojca in Jože,
Hawthorne N. je rekel, da je sreča kot metulj, ki ga ne moreš uloviti; če pa mirno obsediš, lahko sede nate. Iz srca bi se vama rada zahvalila, ker sta nama omogočila spoznavni dan, na katerem se je tudi naju dotaknil metulj sreče. Vesela sva, ker se znotraj najinega ognjišča počuti zelo domače in naju spremlja na najini poti. Želiva vama še veliko srečnih parov, kot sva sama.
Lidija in Matjaž

Tehnolog, 47

Lep pozdrav gospod Jože!
V štiriurnem pogovoru sem izvedel marsikaj o zapeljevanju in tehniki glede osvajanja žensk. Videl in slišal sem že ogromno stvari in prebral na spletu, ampak, da ti pa tako nazorno in podrobno obrazloži " mojster" zapeljevanja pa si sploh nisem predstavljal. Če besedo postavimo drugače ima čisto drugačen pomen od prej povedane ali izrečene besede.
Lep pozdrav, Boris

 
Hitri zmenki v Mariboru 45 do 55 let
12. 10. 2023
Maribor
 
Delavnica - Kemija na prvem zmenku
19. 10. 2023
Maribor
 
Hitri zmenki v Mariboru 30 do 44 let
26. 10. 2023
Maribor
 
Delavnica - Uspešni na zmenku
23. 11. 2023
Maribor

Spletna partnerska agencija

 

 

Diskretnost

Pokazatelj ujemanja

Ciljno iskanje partnerja