Tipi dogodkov
Prijava

Tipi spoznavnih dogodkov za samske

Za naše člane organiziramo različne tematske družabne dogodke po celi Sloveniji, ki ustrezajo vašim potrebam kot so hitri zmenki za izobražene, nekadilce, samske z željo po otrocih, po višini in podobno. Seveda ne bo manjkalo tudi druženje ob plesu, izletih in potovanjih, kjer lahko spoznate sebi primerne osebe, se družite in zabavate. Družabni dogodki so zanimiva izkušnja za vse udeležence.

Družabnih dogodkov se udeležite pozitivno naravnani in z nasmehom, ker nikoli ne veste kje in na katerem dogodku ga/jo boste srečali. Povsem mogoče je, da boste prav med našimi dogodki našli svojo sorodno dušo.

Za uspešnejše navezovanje stikov in boljšo komunikacijo smo vam pripravili tudi praktične in koristne tematske seminarje in delavnice na temo ustvarjanja odnosov.

Preverite kateri prihajajoči dogodki se odvijajo v vaši bližini.

Hitri zmenki

Podrobnosti

Poskušina vin

Podrobnosti

Plesni zmenki

Podrobnosti

Zabava za samske

Podrobnosti

Ekskluzivni večer

Podrobnosti

Večerja in flirt

Podrobnosti

Gril & Piknik

Podrobnosti

Izleti za samske

Podrobnosti

Delavnice in seminarji

Podrobnosti

Pokušina vin

Pokušina vin je prijetno večerno lahko tudi pohodniško ali izletniško, druženje, kjer v primernem okolju ob degustaciji pijač in pogostitvi mesnih in brezmesnih hišnih specialitet spoznavate nove ljudi.

Ni potrebno, da ste poznavalci pijač, dovolj je, če ste odprti za pokušino različnih vrst sorodnih pijač, se želite zabavati in spoznavati nove ljudi na sproščen in družaben način. Zagotavljamo vam še več klepeta in spontanega druženja.

Doživite razvajanje ob pestri ponudbi degustacij in pokušin vin priznanih vinarjev in se okrepčajte ob hladnih narezkih in prigrizkih domačih mesnin in sirov.

Potek dogodka:

Koncept in potek

  • Registracija in uvodno srečanje z ostalimi udeleženci ob pijači dobrodošlici.
  • Ob registraciji boste prejeli spoznavno priponko z vašim imenom in številko ter evidentni karton, kjer boste označili vaše simpatije.
  • Spontano medsebojno druženje in spoznavanje poteka ob vodeni degustaciji vin.
  • Med udeleženci izberete tiste, ki so vas še posebej pritegnili in jih po dogodku želite bolje spoznati, bodisi v živo ali preko našega portala MojPartner.si.
  • Po dogodku se prijavite na naš spletni portal in preverite, kateri udeleženci so bili všeč vam in komu ste bili všeč vi. Spoznavanje lahko nato nadaljujete preko spleta in se dogovorite za nove nepozabne zmenke.
  • Vsi udeleženci dogodka pridobijo 30 dnevno polno članstvo ali se jim že polno članstvo podaljša.
  • Na dogodku lahko pridobite oznako ID preverjen.
  • Na voljo vam je tudi info točka in podpora organizatorja.

Na izbiro boste imeli tudi ostalo ponudbo gostitelja po naročilu. Po dogodku lahko preostanek večera z izbrano simpatijo po želji nadaljujete v dvoje.