Tipi dogodkov
Prijava

Tipi spoznavnih dogodkov za samske

Za naše člane organiziramo različne tematske družabne dogodke po celi Sloveniji, ki ustrezajo vašim potrebam kot so hitri zmenki za izobražene, nekadilce, samske z željo po otrocih, po višini in podobno. Seveda ne bo manjkalo tudi druženje ob plesu, izletih in potovanjih, kjer lahko spoznate sebi primerne osebe, se družite in zabavate. Družabni dogodki so zanimiva izkušnja za vse udeležence.

Družabnih dogodkov se udeležite pozitivno naravnani in z nasmehom, ker nikoli ne veste kje in na katerem dogodku ga/jo boste srečali. Povsem mogoče je, da boste prav med našimi dogodki našli svojo sorodno dušo.

Za uspešnejše navezovanje stikov in boljšo komunikacijo smo vam pripravili tudi praktične in koristne tematske seminarje in delavnice na temo ustvarjanja odnosov.

Preverite kateri prihajajoči dogodki se odvijajo v vaši bližini.

Hitri zmenki

Podrobnosti

Poskušina vin

Podrobnosti

Plesni zmenki

Podrobnosti

Zabava za samske

Podrobnosti

Ekskluzivni večer

Podrobnosti

Večerja in flirt

Podrobnosti

Gril & Piknik

Podrobnosti

Izleti za samske

Podrobnosti

Delavnice in seminarji

Podrobnosti

Seminar

 Za uspešnejše navezovanje stikov in boljšo komunikacijo smo vam pripravili tematske seminarje in delavnice.

Vse naše delavnice in seminarji imajo isti cilj: ustvariti optimalen stik z nasprotnim spolom enostavno in zabavno s posebnimi tehnikami, ki sprožajo odziv in spoznavanje izrazito izboljšajo. Naučili vas bomo prepoznati vsakodnevne priložnosti ali si jih ustvariti.

Spoznali boste preverjeno najboljše pristope, s katerimi lahko postanete uspešni. Vse tehnike smo preučili in analizirali, nekatere pa smo še nadgradili.

Naše delavnice in seminarji so plod 20-letnih bogatih izkušenj, ki smo jih pridobili s povratnimi informacijami naših strank in njihovih izkušenj v praksi.

Učinkovite veščine so del naših coachingov, delavnic in seminarjev. Te preproste vsakodnevne pristope ne boste našli nikjer. Prav ti pristopi pa vam zagotavljajo začetno prednost pri iskanju novega partnerja. 

S temi preprostimi in učinkovitimi strategijami za moške in ženske lahko spoznate vašega sanjskega partnerja. Pridružite se našim delavnicam in osvojite najbolj učinkovite tehnike v praksi.

Koncept in potek

Potek delavnic je odvisen od vsebine.

 
Tip dogodka & lokacijaDatum in uraStarostStatusCena
Seminar
S

Delavnica - Kemija na prvem zmenku

četrtek,
16. december 2021
ob 16:00
M
18+
Ž
18+
prosta mesta
prosta mesta
95,00 €
Seminar
S

Delavnica - Uspešni na zmenku

petek,
10. december 2021
ob 16:00
M
18+
prosta mesta
95,00 €