Magazin - Iskanje partnerja
Prijava

Iskanje partnerjanaslednji >< nazaj

Možnosti iskanja
Po registraciji ali ob prvi prijavi v sistem vas v rubriki »Predlogi partnerjev« čaka izbor predlogov, ki vam jih sistem ponudi samodejno. V rubriki Moj profil > Iskalni kriteriji si lahko nastavite iskalni filter po vaši izbiri.

Čemu služi rubrika Iskalni kriteriji?
V rubriki »Iskalni kriteriji« lahko nastavite in izberete kriterije, ki so pri izbiri partnerja za vas najpomembnejši. Priporočamo vam, da podatke o partnerju izpolnite premišljeno, saj vam bodo na podlagi le-teh prikazani samo tisti kontakti, ki ustrezajo vašim osebnim nastavitvam.

Na voljo vam je več različnih možnosti iskanja, in sicer:

  • o   V rubriki Iskalni kriteriji lahko nastavljate v treh kategorijah filtre Osnovni iskalni kriteriji, napredno Dodatni iskalni kriteriji in iskanje po regijah.
  • Hitro iskanje po Skupnih interesih v rubriki Predlogi partnerjev – to so aktivnosti, ki bi jih želeli početi v dvoje.
  • Iskanje po uporabniški šifri.

Izbira iskalnih kriterijev

  1. Bodite odprti. Vsi imamo neko predstavo o tem, kakšen naj bi bil naš idealen partner. Pomembno je, da smo v svojih predstavah realni in si ne želimo nemogočega.
  2. Iskalne kriterije si nastavite dovolj široko. Da bi povečali število predlogov primernih partnerjev, poskusite opredeliti posamične lastnosti dovolj široko oz. ravno toliko natančno, kot se vam zdi zares potrebno.
  3. Pomislite, katere prioritete so za vas sprejemljive. Pri nastavitvah iskalnih kriterijev bodite fleksibilni, saj si s tem odpirate in povečate možnosti, da dobite več partnerskih predlogov, med katerimi lahko hitreje spoznate vašega idealnega partnerja.

Pokazatelj medsebojnega ujemanja
Ljudje smo si kljub mnogim zunanjim podobnostim osebnostno in značajsko zelo različni. Značajsko ujemanje lahko preverimo na podlagi skupka vprašanj in odgovorov na različne teme, kot so npr. osebnost, razmerje in življenjski stil, ki služi primerjavi medsebojnih podobnosti, na podlagi česar lahko hitro dobimo okviren občutek, na katerih področjih se ujemamo, imamo skupne poglede, vrednote in navade.

 V partnerskem predlogu primerjajte osebnostno ujemanje in ugotovite, kje imata skupne poglede in vrednote:

  • Osebnost: naše navade, mnenja in stališča o določenih stvareh.
  • Razmerje: v razdelku razmerje je prikaz podobnih vrednot in ujemajočih odgovorov glede vašega partnerja, poteku zmenka in skupnih karakternih lastnostih.
  • Življenjski stil: vprašanja o vaših delovnih navadah, odnosu do živali, hišnih popravilih in opravilih, denarju, kuhanju, plesu ipd.

Iskreno in podrobno izpolnjen ta del vprašalnika vam bo pomagal izbrati in najti tiste uporabnike, ki vam značajsko in po življenjskem stilu ustrezajo.

»Osebnostno ujemanje« ni enako povprečju odstotkov prikaza iz vprašalnika, ki prikazuje skupno »Ujemanje« v odstotkih.

Hitri zmenki

Kaj so hitri zmenki Hitri zmenki so namenjeni spoznavanju in zabavi ob večernih sr Preberi več

Kako pristopiti do ženske in začeti pogovor

Za marsikaterega moškega je pristopiti do ženske in začeti pogovor ena izmed stvari, ki jim povzročajo največ ži Preberi več

Kdo plača na prvem zmenku?

Pri temi denar lahko do zadreg pride tudi med najboljšimi prijatelji, kaj šele na prvem zmenku z osebo, ki je pravzaprav ne poznate. Znajdete se Preberi več

Nasveti za dober poljub

Poljubljamo se v povprečju več kot 110.000 minut v življenju, zato je pomembno, da tudi tej temi namenimo nekaj pozornosti, saj lahko do poljuba Preberi več

Kaj vprašati na prvem zmenku

Je pred vami prvi zmenek z osebo, ki vam je zelo všeč? Pripravili smo nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali začeti in ohranjati pogovor. Preberi več

Nasveti za nepozaben prvi zmenek

Nasveti za prvi zmenek, ki vam jih podajamo, veljajo za vse – za tiste, ki ste bili v dlje trajajoči zvezi, za tiste, ki že nekaj časa niste b Preberi več

Skrivnost dobrega prvega vtisa

Se sprašujete, kako naerediti dober prvi vtis?Tistih prvih nekaj trenutkov je izjemne Preberi več