Magazin - Zakaj MojPartner.si?
Prijava

Zakaj MojPartner.si?naslednji >< nazaj

Najti partnerja, sorodno dušo, ki bo dopolnila in izpopolnila naše življenje, je za marsikoga pravi izziv. V igri je veliko različnih dejavnikov, ki vplivajo na to, ali se z določeno osebo ujamemo ali ne. Dolgoletne izkušnje, kar 20-letne, ki smo jih pridobili na področju osebnih agencijskih predstavitev, so temelj delovanja spletne partnerske agencije MojPartner.si, razvite in ustvarjene z namenom, da vam pomagamo najti tisto osebo, ki bo osmislila vaše življenje. Pri oblikovanju in postavitvi spletne partnerske agencije smo uporabili znanje in izkušnje, ki so se izkazale kot najboljše in najuspešnejše pri našem dosedanjem delu – s tem smo za vas strnili ključna spoznanja in ugotovitve, potrebne za uspešno spoznavanje.

7 razlogov, zakaj je MojPartner.si prava izbira za vas

1. Preverjeni profili
Naše delo in poslanstvo jemljemo zelo resno, zato vse ustvarjene profile in tekste pred objavo pregledamo. Pred objavo so vsi teksti in vsebine poslani k nam v pregled in potrditev, kar nam omogoča, da neprimerne vsebine zavrnemo. V kolikor uporabnik vsebine ne popravi, ostane to polje neizpolnjeno. Odstotek izpolnjenosti profila pa je že eden izmed pokazateljev resnosti uporabnika.

2. Značajsko ujemanje
Ob registraciji vsak uporabnik izpolni tudi del profila, ki vključuje test ujemanja, na podlagi katerega lahko uporabnik preverja osebnostno ujemanje z drugimi uporabniki. Test ujemanja je sestavljen iz treh kategorij, in sicer osebnost, razmerje in življenjski stil. Izbiri vprašanj, ki sestavljajo test ujemanja, smo namenili veliko časa in premisleka – izbrali smo jih na podlagi pogovorov z uporabniki na osebnostnih intervjujih. Test ujemanja je za uporabnika pripomoček za orientacijo in primerjavo, v katerih pogledih in vrednotah se s posameznimi uporabniki ujema.

3. Diskretnost pod nadzorom
Naše izkušnje so pokazale, da so ljudje, ki iščejo partnerja za dolgoročno razmerje, kot odločilni kriterij na prvo mesto, pred zunanjim videzom, postavili osebnost, karakter in notranje vrednote. To se je pokazalo za izjemno učinkovito strategijo pri agencijskih osebnih predstavitvah in verjamemo, da bo tako tudi na spletu. Za uspešno dolgoročno razmerje je potrebno ujemanje v osebnostnih vrednotah in ne odločanje na osnovi zunanjega videza. Vsebina profila pove o osebi več kot pokaže fotografija.

Prednost naše spletne partnerske agencije je, da so vaše fotografije privzeto prikazane zamegljeno. Vi se boste odločili, komu in kdaj boste odobrili ogled svojih fotografij. Fotografije, ki ste jih nekomu že pokazali, lahko tudi kadar koli ponovno zameglite. Ta možnost je še posebej pomembna za ljudi, zaposlene v javni upravi, šolstvu, zdravstvu, ali javne osebnosti in tudi za številne druge, ki cenijo svojo zasebnost.

Medsebojna energija in občutki ob srečanju in spoznavanju v živo so tisti, ki vas bodo pritegnili ali ne, ne pa samo fotografija in zunanji videz.

4. Kriteriji zagotavljanja kakovosti
MojPartner.si je namenjen samskim, kultiviranim iskalcem partnerjev z resnimi nameni, ki iščejo partnerja za dolgoročno razmerje. Da bi uspeli pritegniti takšno strukturo članov, smo pri snovanju MojPartner.si izhajali iz dolgoletnih agencijskih izkušenj z urejanjem osebnih predstavitev za samske in vanj vgradili številne za agencijo značilne elemente. MojPartner.si tako združuje dobre lastnosti iz obeh svetov: agencijskega, ki ga odlikujeta resnost in visoka učinkovitost, ter spletnega, ki ga odlikujejo veliko število uporabnikov, nizke cene in preprosta uporaba.

5. Ciljno iskanje partnerja
Vsi želimo spoznati primernega partnerja, tisto posebno osebo, s katero želimo preživljati trenutke v dvoje in si ustvariti družinsko življenje; osebo, ki bi v naša življenja vnesla občutek topline, sreče in miru. Vendar, ali je neka oseba dejansko primeren partner za nas, ne moremo vedeti, dokler te osebe ne spoznamo. Za lažjo odločitev smo vam na MojPartner.si pripravili orodja za preverjanje medsebojnega ujemanja, ki služijo tako preverjanju zunanjega oz. opisnega ujemanja (Iskalni kriteriji) kot tudi osebnostnega ujemanja.

Iskalni kriteriji, kot so ustrezna starost, višina, izobrazba, kraj bivanja itd., ki jih nastavite glede na vaše preference, služijo za prikaz partnerskih predlogov.

MojPartner.si vam v odstotkih prikaže osebnostno ujemanje z drugimi uporabniki na podlagi vprašanj in odgovorov; prikaže vam vaše skupne točke in interese z določenim uporabnikom na treh bistvenih življenjskih področjih: osebnost, razmerje in življenjski stil.

S posebnim algoritmom ocenjujemo primernost vsakega partnerskega predloga na podlagi podobnosti, interesov in vrednot. Medsebojno ujemanje partnerskih predlogov je prikazano v odstotkih. Večja kot je prikazana številka odstotka ujemanja, več skupnega imate s to osebo. Vse partnerske predloge skrbno preglejte in jih primerjajte ter se nato odločite za več. Prikaz ujemanja je samo okvirni pokazatelj. S primerjavo skupnih točk si lahko po lastni intuiciji ustvarite mnenje o osebi.

Ker resnična formula za ljubezen še ne obstaja, vam priporočamo, da na spoznavnem srečanju preverite, ali se z osebo ujemata še v čem – in morda se bo med vama zaiskrilo. Ali med vama obstajajo iskrice in kemija, pa lahko ugotovite samo ob srečanju v živo.

6. Spoznavni dogodki za samske
Prvi zmenki so lahko za marsikoga stresni, zato za vas organiziramo različna tematska spoznavna druženja, namenjena odpravi začetne zadržanosti in sprostitvi. Spoznavali se boste lahko na naših hitrih zmenkih, plesnih tečajih, zabavah, izletih in potovanjih. Družabni dogodki za samske so zanimiva izkušnja za vse udeležence. Več o tem si preberite na naslednji povezavi: (Tipi dogodkov ali Družabni spoznavni dogodki za samske).

7. Brezplačna registracija in testiranje
Preverite potencialne kandidate, saj vam brezplačni vpis omogoča kreiranje profila, ogled in iskanje partnerskih predlogov, omejeno komunikacijo, prijavo na spoznavne dogodke in seminarje.

Če želite z drugimi člani izmenjati osebna sporočila in si ogledati odobrene fotografije ter se tudi v živo spoznati, se odločite za nadgradnjo članstva v polno aktivno članstvo.

Odprite vrata ljubezni in se pridružite spletni partnerski agenciji MojPartner.si.

Hitri zmenki

Kaj so hitri zmenki Hitri zmenki so namenjeni spoznavanju in zabavi ob večernih sr Preberi več

Kako pristopiti do ženske in začeti pogovor

Za marsikaterega moškega je pristopiti do ženske in začeti pogovor ena izmed stvari, ki jim povzročajo največ ži Preberi več

Kdo plača na prvem zmenku?

Pri temi denar lahko do zadreg pride tudi med najboljšimi prijatelji, kaj šele na prvem zmenku z osebo, ki je pravzaprav ne poznate. Znajdete se Preberi več

Nasveti za dober poljub

Poljubljamo se v povprečju več kot 110.000 minut v življenju, zato je pomembno, da tudi tej temi namenimo nekaj pozornosti, saj lahko do poljuba Preberi več

Kaj vprašati na prvem zmenku

Je pred vami prvi zmenek z osebo, ki vam je zelo všeč? Pripravili smo nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali začeti in ohranjati pogovor. Preberi več

Nasveti za nepozaben prvi zmenek

Nasveti za prvi zmenek, ki vam jih podajamo, veljajo za vse – za tiste, ki ste bili v dlje trajajoči zvezi, za tiste, ki že nekaj časa niste b Preberi več

Skrivnost dobrega prvega vtisa

Se sprašujete, kako naerediti dober prvi vtis?Tistih prvih nekaj trenutkov je izjemne Preberi več